Judit
3 °C
7 °C

Most tényleg nagycsapatba igazolhat Dzsudzsák

2015.01.08. 11:11

Amióta Dzsudzsák Balázs az orosz bajnokságban szerepel, sűrűn lehet hallani, hogy valamelyik európai nagycsapathoz igazol. A rubelválság hatására könnyen előfordulhat, hogy a magyar válogatott középpályás már ezen a télen távozik a Dinamo Moszkvától, és egy európai topligás bajnokságban folytatja.

Erről beszélt a játékos a Nemzeti Sportnak adott interjújában is, amelyben elmondta, hogy bár jól érzi magát Moszkvában, érdeklődőkből nincs hiány. Reális esély van arra is, hogy még ezen a héten eldőljön a sorsa. A hírek szerint a német, az angol és az olasz élvonalból is vannak komoly jelentkezők.

Dzsudzsák elmondta, mióta távozott a PSV-ből, az az álma, hogy egy élvonalhoz tartozó bajnokságban is kipróbálhassa magát. De akkor sincs baj, ha nem jön össze semmi, legfeljebb marad a jóban, mondta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?