Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Luis Enriquét kifütyülték, Messivel már más volt a helyzet

2015.01.09. 10:27

A Barcelona simán megverte az Elchét a Spanyol Kupa csütörtöki meccsén 5-0-ra, a kérdés inkább az volt, a közönség hogyan fogadja Luis Enriquét és Messit a klubon belüli balhé miatt. 

A Barca-drukkerek elég egyértelművé tették, hogy ki mellett állnak, amikor a stadionban bemondták Luis Enrique nevét, azonnal kifütyülték az edzőt, Messi nevét pedig többször is skandálták a meccs alatt. Amúgy még fél ház sem volt, 28 ezren mentek ki a találkozóra. 

A felvételeken azt is látni lehetett, hogy Luis Enrique nem ünnepelte meg, amikor Messi tizenegyesből betalált, csak visszaült a kispadra. 

A győzelem után a sajtótájékoztatón többször is megkérdezték, mit gondol arról, hogy a nézők kifütyülték, de a Barcelona-edző egyszer sem akart válaszolni a kérdésre. „Az egyetlen visszajelzés, ami érdekel, hogy a játékosaimat támogassák a szurkolók, csak ez az egy dolog számít, erre van szükségünk, hogy sikeres szezonunk legyen" - mondta az edző. 

Közben a Chelsea-vonal is egyre inkább él Messivel kapcsolatban, az angol Sun már arról fantáziál, hogy 500 millió fontba kerülne a szupersztár megszerzése, ebben már benne lenne a transzferdíj, a fizetés és a bónuszok is.