Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ronaldo a közönséggel harcoltatta ki magának a sárgát

2015.01.10. 17:40

A Real Madrid az Espanyolt fogadta a spanyol futballbajnokság 18. fordulójában. A békésen, Real-fölénnyel kezdődő meccs a második félidőben durvult be, számos sárga lap mellett az 53. percben Coentrão pirosat is kapott, mert belecsúszott Arbillába.

Úgy tűnt, mind a ketten nyújtott lábbal csúsztak előre, ezért mind a két játékost ápolni is kellett, fájdalmas arccal a földön maradtak. Eközben David Fernández játékvezető piros lappal a kezében várta, hogy Coentrão felkeljen a földről, amint ez megtörtént, megkapta a pirosát.

Ronaldo még azelőtt reklamálni kezdett, hogy Coentrão feltápászkodott volna, hiszen elég látványos volt, ahogy a játékvezető a kezében lévő pirossal álldogált a sérült fölött. Coentrão kiálítása után azonban Ronaldo nem hagyta abba a méltatlankodást, sőt a közönséget karmesterként tüzelte, hogy minél hangosabb legyen a felháborodás a lap miatt. A játékvezetőt fütyülő közönség lelkesedését azonban Fernández nem értékelte, Ronaldo sárgát kapott érte.