Adalbert
13 °C
21 °C

Családi drámában lehetett érintett a Ferencváros

2015.01.10. 10:44 Módosítva: 2015.01.10. 13:16

A rendőrség az ügyészség utasítására újra nyomoz a Ferencvárosi Torna Clubot működtető részvénytársaságnál. Az Esti Újság értesülései szerint a kerületi rendőrkapitányság már két éve nyomoz az FTC Zrt.-nél történt sikkasztási és hűtlen kezelési ügyben. (Korábban százmilliót írtunk, de azt a szerző benézte, elnézést)

A lap úgy tudja, a rendőrség egy FTC-vezetőt meggyanúsított és rabosított, mert ő vehette fel a milliókat jogtalanul. A Rangado.hu-nak az ügyészség megerősítette, hogy „egy, az FTC Zrt-t érintő, sikkasztás bűntette miatt indított bűnügyben a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a vádemelési javaslattal érkezett iratokat felülvizsgálva, az ügyben 2014 októberében további nyomozási cselekmények elvégzését rendelte el."

A nyomozás jelenlegi határideje 2015. január 22-e.

A Ferencváros közleménye

A Ferencvárosi Torna Club határozottan visszautasítja és megteszi a szükséges jogi lépéseket a sajtóban különféle hamis címmel megjelent írások ügyében, amelyek alapjául egy estiujsag.hu internetes felületen megjelent hazug cikk szolgál. Az ominózus felület szerkesztője az a Cs. Tibor, aki volt élettársát jelentette fel, s aki 2012-ig valóban az FTC kommunikációs ügyeit intézte. Azonban szó sincs a jelenlegi vezetés érintettségéről, holott a cikk és az átvett írások is azt sugallják inkorrekt módon. Az ügyben a klub egyetlen jelenlegi alkalmazottja sem érintett, egy szomorú, elfajult személyes ügy áll a háttérben, a gyermekeikért viaskodó édesapa és édesanya küzdelme. Az FTC eddig éppen miattuk, a családi dráma miatt nem kívánt a nyilvánosság előtt foglalkozni vele, de Cs. Tibornak semmi sem szent, mindenkit belekevert, azt követően, hogy két gyermeke édesanyját rabosíttatta. Az ügyhöz az FTC nem kíván többet hozzáfűzni, minden másodközlő sajtóterméktől elvárja, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő módon igazítsa helyre a tévedést, olvasható a klub MTI-hez eljuttatott közleményében.