Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szörnyethalt a Wolfbsurg 20 éves focistája

2015.01.10. 19:19

A német Wolfsburgban futballozó és belga utánpótlás-válogatott Junior Malanda meghalt egy autóbalesetben szombat délután, közölte a német Bild

000 DV1844896
Fotó: Peter Steffen

A kocsit nem a húszéves középpályás vezette, ő a hátsó ülésen ült, a rendőrség szerint túlságosan gyorsan haladtak, miközben a repülőtérre igyekeztek. Az autó megcsúszott, átrepült az autópálya védőkorlátján, és egy fának ütközött. Malanda kirepült az autóból, és azonnal életét vesztette a baleset helyszínén, a vele utazó másik két embert súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A belga futballista szombat este utazott volna a Wolfsburggal edzőtáborozni, a Bundesligában második klub Dél-Amerikában készül majd. Malandát 2013-ban hozták vissza kölcsönből a belga Zulte-Waregemtől, a szezonban tíz bajnokit játszott, négyszer volt kezdő.