Friderika
9 °C
18 °C

Guardiola nem akar a Barcelona megmentője lenni

2015.01.12. 10:33

A Barcelona 3-1-re megverte az Atlético Madridot vasárnap esti bajnokiján, és már Lionel Messi sem bosszankodik, úgyhogy most egy ideig nyugalom lesz a klubnál, még ha ez nem is oldja meg Luis Enrique helyzetét. 

Mint minden Barcelona-krízésnél az utóbbi években, megint felmerült, hogy vissza kellene hozni Pep Guardiolát, most éppen azért, mert Joan Laporta is fontolgatja az indulást a klub elnöki pozíciójáért, és ő nevezte ki Guardiolát Rijkaard távozása után. 

A Bayern Münchent irányító szakembertől meg is kérdezték egy katari sajtótájékoztatón, hogy vállalná-e a munkát, ha úgy alakul. „Nem én vagyok a megoldás a Barcelona gondjaira. Sok más megoldás van, a megfelelő emberek majd meghozzák a jó döntést, hogy a Barcelona továbbra is a világ egyik legjobb klubja legyen" - mondta Guardiola, akinek Bayernnel kötött szerződése 2016-ban jár le.

Volt még egy furcsaság a Bayern katari felkészülési túráján, az egyik foglalkozás előtt aláírásokat osztogatott, de amikor egy Barcelona-mezt nyomtak a kezébe, akkor intett, hogy ezt nem fogja aláírni. 

Guardiola se niega a firmar una camiseta