Zsófia
17 °C
21 °C

A Lazio konkrét ajánlatot tett Dzsudzsákért

2015.01.15. 14:07

A Dinamo Moszkva sportigazgatója, Guram Adzsojev megerősítette az orosz lapinformációt, ajánlatot kaptak Dzsudzsák Balázsért az olasz Laziótól.

„Még nem beszéltem vele erről, jó szezonja volt, nemcsak Moszkvában, a magyar válogatottban is. Nem csoda, hogy komolyan érdeklődnek iránta” - jelentette ki a klubvezető a Szovjetszkij Szportnak.

Más konkrétum egyelőre nincs, a Lazio a harmadik az olasz bajnokságban, vagyis BL-selejtezőt érő helyen áll. A Dinamo szintén harmadik, és még áll az Európa Ligában, hibátlanul jutott el a nyolcaddöntőig.

A Dinamo érdekelt lehet az eladásban, ha megfelelő a vételár, mert a rubelválság miatt egyre nehezebben fizetik ki a sztárjátékosok euróban megállapított bérét. A magyar szélső 3 millió eurót keres évente.

A 27 éves Dzsudzsák ára körülbelül 10 millió euró lehet. A PSV-től az Anzsihoz 14 millióért került, onnan a Dinamo 19 millióért szerezte meg.

Az üzletet jelentősen befolyásolhatja, mi lesz az elmúlt öt meccsen öt gólt szerző 21 éves brazil Felipe Anderson sorsa. Ha még télen túl szeretne adni rajta a Lazio, akkor Dzsudzsákra feltétlen szükségük van.

A Lazio még áll az Olasz Kupában, január végén a Milanhoz megy a negyeddöntőben.