Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Sose találná ki, mi harapta meg Robben kezét Katarban

2015.01.17. 16:05

Péntek este a Dohában edzőtáborozó Bayern München játékosai közül jó néhányan megnézték a német-lengyel kézilabda meccset a vb-n. Neuer annyira élvezte, hogy többször felugrott, amikor a német kapusok (Heinvetter és Lichtlein) védtek.

Arjen Robbent eközben megharapta egy krokodil. Legalábbis a saját verziója szerint, mivel Katarban nem élnek krokodilok.

Az edzőpályájuk közelében lévő tóba ment egy labda, a holland szélső ezt akarta kiszedni, amikor rátámadt egy krokodil, ezt nyilatkozta viccesen. MIközben valszínűleg súlyzózás közben tett egy rossz mozdulatot.

A Bild képén jól látszik, hogy kézfején valamint a középső és a mutató ujját kellett ellátni és bekötözni. A játékban nem zavarja, de az evésnél biztosan.

Thomas Müller interjút adott a DPA-nak, ebben azt mondta, hogy az edzésen nagyobb erőfeszítésbe kerül egy győzelem, mintha egy bajnokit játszanának.

„A BL-győzelem is tervünk természetesen, de a márciusi és az áprilisi forma lesz a legfontosabb és a sikeresség kulcsa” - állapította meg.

Mivel tavaly hátrányosan érintette őket, hogy túl korán megnyerték a bajnokságot, ha az edzéseken ennyire tűzben tudja őket tartani Guardiola, azzal csak előnyösen járnak.

"Az edzésen a védekező csapat ugyanabban a szellemiségben játszik, mint a Bayern, ezért különösen nehéz nyerni" - összegzett Müller, aki az Aranylabda-szavazáson éppencsak lemaradt a dobogóról, és negyedik lett.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!