Árpád
-2 °C
3 °C

Van Gaal úgy magyarázkodik, mint Mourinho

2015.01.24. 12:59

A Manchester United óriási meglepetésre 0-0-t játszott a negyedosztályú Cambridge otthonában, az FA-kupában. A kiscsapat 14 év után megint döntetlent ért el a világ egyik legjobb csapatával, a meccs után Louis van Gaal, az MU menedzsere kínos magyarázkodásba kezdett.

„Minden körülmény ellenünk volt. Borzasztó minőségű pályán, egy egészen más stílusban futballozó ellenfelet kellett volna legyőzni. Mindenki tudja, hogy védekezni sokkal könnyebb, mint támadni, az ellenfelünk meg csak védekezett.”

„Ugyanazt a hibát követtük el, mint a Yeovil Town és a Queens Park ellen, felvettük az ellenfél stílusát, amely semmi eredményre nem vezet. A második félidőben már elégedett voltam. Chris Foy bírónak is volt néhány furcsa ítélete.”

A holland még dicsérte egy picit az ellenfelet is, kiemelte, hogy óriási szívvel, nagyon jól megszervezett védekezéssel harcoltak.

A Cambridge-játékosok természetesen boldogan konstatálták, hogy eljutottak az Old Traffordra. Sokuk számára életre szóló élmény lesz nem a lelátóról, hanem az öltözőből kisétálva, a játéktéren követni az MU játékát.

A média is elmondta a véleményét van Gaal magyarázkodásáról. Többen arról nyilatkoztak, hogy szánalmas az edző morgása pályára, játékvezetőre. Ez a League Two, és 76 hely van a két csapat között, teljesen mindegy milyen pályán, ilyen meccset nyerni kell.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?