Árpád
-2 °C
3 °C

Elszabadult a pokol az Atletico-Barca félidejében

2015.01.28. 23:27

Ritkán látható tumultus alakult ki a szenzációs első félidő lefújása után az Atletico-Barcelona Spanyol Kupa-negyeddöntő visszavágóján.

Nem tudni biztosan, de a kiváltó ok az lehetett, hogy Neymar percekkel korábban a kapust is elküldte győztes góljánál, és az üres kapuba bombázott, majd az elhalkult Vicente Calderón Stadion közönségének mutatta füléhez emelt kezével, hogy nem hallja őket.

A bíró lefújta a félidőt, Neymar Raúl Garcia mellett mosolyogva ment le, békülni akart, de a spanyol nagyon meg volt sértődve, elhajtotta. A brazil viszont nem engedett, újra barátkozni akart, Raúl Garcia ezt már nem tűrte, és erélyesebben hajtotta el az ellenfelet. Erre mindenki, de mindenki a pályán termett, edző lökdösött edzőt, gyúró gyúrót, legalább harmincan voltak a gyepen.

Jött lökdösni Torres is, belekeveredett mindenki, de nagyobb incidens nem történt, mintegy öt perc után eltűntek az öltözőben a csapatok és menedzsmentjeik.

Ezek után rendben felálltak az újrakezdéshez, a tévéképernyőre kiírták, Gabi piros lap miatt nincs a gyepen. Az Atleti-kapitány a meccs után elmondta, úgy hiszi, a bíró azért állította ki az öltözőfolyosón, mert Jordi Alba második Neymar-gól előtti kezezését reklamálta.

A második félidőben volt még egy Atletico-piros, a Barca a 3-2-vel, összesítve 4-2-vel elődöntőbe került.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?