Eszter, Eliza
EUR 383,31 Ft
USD 357,64 Ft
14 °C
24 °C

Súlyos bűnözők voltak a Real Madrid feloszlatott ultrái

2015.02.19. 18:19

A Real Madrid egy éve egyszerűen megszüntette a Bernabéu Stadion déli kapuja mögötti szurkolói csoportnak helyet adó Ultras Surt, kitiltotta őket a stadionból, és saját szurkolói csoportot kezdett szervezni.

Azóta sorra jelennek meg a feloszlatott ultrák legvérmesebb tagjairól a legdurvább történetek, most például a madridi repülőtéren, a Barajason elfogták a csak kisnácinak (El Niño Skin) nevezett Antonio Menendezt. A rasszista, náci eszméket hirdető Menendez szökni próbált az országból, de a repülőtéren már várták. 

Feltehetően ő szúrt meg több rivális szurkolót, az Atletico Madrid drukkereit 2014 januárjában, de bűnözői múltja szerteágazó. Zsarolással, emberrablással, rablással, közösség elleni erőszakkal is vádolják.

Két másik bandatagot, Javier Gonzáles Oviedót (Tűzoltó becenéven) és David Fernandez Amort is letartóztatták. Hárman nemrég egy üzletembert raboltak ki, 10 ezer euróját vették el azzal fenyegetve, hogy megölik.

Tavaly decemberben két másik ultra egy ügyvédet gyilkolt meg kis híján, tőle 12 ezer eurót vettek el. A bandának 500 tagja van, náci jelvényeket hordanak és úgy is öltözködnek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla