Nani akkora gólt lőtt, hogy elsírta magát

2015.02.23. 12:38

A Manchester United volt futballistája tavaly nyáron került kölcsönbe vissza nevelőegyesületébe, és a hétvégén negyedik bajnoki gólját rúgta, ami igazán nagyszerűre sikeredett.

A Gil Vicente elleni bajnoki 68. percben egy bedobás után kapta a labdát a portugál válogatott középpályása, fejjel egy kicsit befelé tolta, majd körülbelül 30 méterről irgalmatlanul bevágta a jobb felső sarokba. A lövés 97 km/órás sebességgel csapódott a kapuba. Ezzel alakult ki a 2-0-s végeredmény.

Nani elsírta magát a bombagólja után

Nani a gólöröm közben elsírta magát, ahogy a meccs után megfogalmazta, a gól pillanatában a személyes nehézségei peregtek le az agyában, ezért érzékenyült el. A Unitedben sosem futott be igazán, aztán fél éve az új edző, Louis van Gaal elküldte onnan. Az angolok azóta ugyan harmadikok a bajnokságban, de a hétvégén Swansea-ban kaptak ki, és egyre melegebb a helyzetük a BL-indulásért folyó harcban.

A Sporting 22 forduló után a harmadik helyen áll, 9 ponttal az első Benfica és két ponttal a második Porto mögött.  • Tippek
  • Bankszámla