Zsófia
17 °C
21 °C

Közeledik Van Gaal kedvenc időszaka, nagy tapsolás várható

2015.03.27. 11:59

Louis van Gaal, a Manchester United holland menedzsere az idén nyáron is hihetetlen összegekből akarja megerősíteni a keretét, a Daily Mail szerint újabb 100 millió fontból PL-győztes csapatot akar összehozni.

A lap elnevezése szerint az új Galaktikus csapat nem nagy a kockázatot jelentő fiatal zsenikkel, hanem már bizonyított rutinos játékosokkal bővülhet.

A lap a nagy átigazolásoknál rendre előkerülő neveket említi, mint a dortmundi védő Mats Hummels és a Juventus csillaga, Paul Pogba. A Guardian viszont éppen Cristiano Ronaldót boronálta össze ismét a Manchesterrel, szerintük 80 millió fontért hagyhatja el a Real Madridot.

A szintén kinézett Roma-játékos Kevin Strootman térdsérülése azonban felboríthatja a terveket, és az az üzlet elmaradhat, viszont akár Gareth Bale is visszatérhet a Premier League-ba, egyenesen a Manchesterhez. Szintén a célpontok között emlegetik a portói Danilót, de helyette inkább a barcelonai Alves a reálisabb terv.

A United ebben az szezonban a nyáron és a télen már elköltött 150 milliót olyan játékosokra, mint Radamel Falcao és Angel di Maria, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és távozáson agyalnak.