Jolán, Vid
11 °C
28 °C

Dárdai: Nem kellett volna pontot vesztenünk

2015.04.26. 20:30

„Megérdemelt volt a győzelmük, a támadó foci nyert a védekező ellen. De ettől még nem lett volna muszáj pont nélkül távoznunk" – mondta Dárdai Pál edző, miután csapata, a Hertha BSC jó játékkal 1-0-s vereséget szenvedett a Bayern München otthonában.

A Bayern ezzel meg is nyerte zsinórban harmadik bajnoki címét a Bundesligában, miután a második VfL Wolfsburg vasárnap 1-0-ra kikapott a Borussia Mönchengladbachtól.

Dárdai több okot is felsorolt, ami a vereséghez vezetett szombaton. Bastian Schweinsteiger gólját négyen sem tudták megakadályozni.

Dárdai szerint a hajrában mindig erősek szoktak lenni, de most úgy tűnt, hogy a csapattagok kimerültek, a 70 perc után már fáradtan játszottak, elvette az erejüket a koncentrált védekezés a bajnokcsapat ellen. „A cseréktől többet vártam" – mondta Dárdai a Salomon Kalou helyére a 66. percben beálló Marcel Ndjengre, és a Valentin Stockert a 73. percben váltó Jens Hegelerre utalva.

„A meccsek utolsó fázisában általában erősek vagyunk, ez most hiányzott. Hetven perc után, amikor már mindenki fáradt egy kicsit, két gyors embert szoktam cserélni, de ezúttal ezek most a padon maradtak" – mondta Dárdai.