Laura, Alida
15 °C
32 °C

Debrecen-Honvéd: Egy-egy piros lap, plusz a vezetőedzőt is leküldték

2015.04.26. 20:50 Módosítva: 2015.04.26. 20:50

A címvédő Debrecen 1-1-es döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A végére felpörgő meccsen mindkét oldalon volt kiállítás, és még a Honvéd vezetőedzőjét is leküldték reklamálás miatt.

Az első félidő sokáig unalmas mezőnyjátékkal telt, egyik csapat sem jelentett komoly veszélyt a másik kapujára. A Honvéd a 25. percben váratlanul vezetést szerzett egy szép góllal, ettől kezdve viszont a hajdúságiak nagyobb sebességi fokozatba kapcsolatak, melynek köszönhetően Bouadla távoli lövésével még a szünet előtt egyenlítettek, írja az MTI.

A folytatásban ismét kiegyenlített, de nem eseménydús játékkal telt az idő, aztán a 71. percben emberhátrányba került a Honvéd Ikenne-King kiállítása miatt, ráadásul a reklamáló Marco Rossi vezetőedzőt is elküldte a kispadtól Vad II. játékvezető. Innentől a Debrecennél volt többet a labda, de veszélyesebbé nem vált a vendégcsapat, amely ráadásul szintén megfogyatkozott Ludánszki piros lapja miatt.

A hátralévő időben a Honvéd járt közelebb a győztes gól megszerzéséhez, ugyanis Vécsei szabadrúgásból a keresztlécet találta el, míg Punosevac az utolsó pillanatban, szemben állva a kapussal nem találta el a labdát, így újabb találat már nem esett a mérkőzésen.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 1-1 (1-1)

-------------------------------------

gólszerzők: Youla (25.), illetve Bouadla (39.)

piros lap: Ikenne-King (71.), illetve Ludánszki (77.)

sárga lap: Holender (16.), Ikenne-King (22., 71.), Ignjatovic (48.), Hidi (86.), illetve Lázár (36.), Bódi (73.), Jovanovic (79.)