Emma
5 °C
10 °C

Casillasnak elege van a hazai közönségből

2015.05.10. 10:42

Már a 19. percben vezetéshez jutott a Valencia szombaton a Real Madrid otthonában, amikor Paco Alcácer közeli lövését Iker Casillas nem tudta kivédeni.

A közönség egyből meg is találta a szerintük komolyat hibázó madridi csapatkapitányt, és onnantól kezdve minden labdaérintésénél heves fütyüléssel hozták tudomására, mit is gondolnak a játékáról. Ez pedig csak rosszabb lett, amikor Javi Fuego fejesével 2-0 lett a vendégeknek.

Folyamatosan Casillast fújolták

Casillas eleinte csak csapkodott a levegőben a kidobások után, abban bízva, hogy a közönség abbahagyja a hergelést, de a Cadena COPE szerint olyan is volt, hogy a lelátó felé fordulva nagyjából azt mondta: „Elég már ebből, baszki!” – „Ya está bien, a tomar por culo!”

Casillas kifakadása

A Realnak a második félidőben sikerül felállnia 0-2-ről, de ha Cristiano Ronaldo nem ront büntetőt az első félidő hosszabbításában, akár a győzelem is meglehetett volna nekik, így viszont szinte biztos, hogy elúszott a bajnoki cím. A közönségre viszont szerdán szükségük lenne, akkor 2-1-es hátrányban fogadják a BL-elődöntő visszavágóján a Juventust.