Zseniális sarkazással KO-zta a City a QPR-t

2015.05.10. 16:43

Egy percig sem volt igazán komoly ellenfele a Premier League utolsó helyén álló Queens Park Rangers a Manchester Citynek idegenben, ahol már négy perc után hátrányba kerültek.

A QPR számára már a szombati eredmények sem alakultak túl jól, nyert a Sunderland, a Leicester City és az Aston Villa is, így nagyon távol kerültek attól, hogy esélyük legyen a bent maradásra, ezt a halvány reményt pedig végképp eltörölte a Manchester City vasárnap.

A tavalyi bajnok már a 4. percben vezetést szerzett Sergio Agüero révén, majd bő egy óra után már mesterhármasnak örülhetett az argentin, aki csak Alekszander Kolarev gólja miatt nem szerzett klasszikus mesterhármast.

A hajrában aztán egy szöglet után James Milner, majd egy csodás támadás és még szebb sarkazás után David Silva is betalált, beállítva a 6-0-s végeredményt, amivel biztossá vált, hogy a Queens Park Rangers - akárcsak a Burnely - kiesett a Premier League-ből.

City-QPR 6-0

A City 36 meccs után 73 ponttal áll, de a 70 pontos Arsenal két meccsel kevesebbet játszott náluk, így a londoniak botlása nélkül nincs esélyük az ezüstre, de a dobogó a maradék két meccsen egyetlen ponttal már meglehet nekik.  • Hírek
  • Hírek