Zita, Mariann
9 °C
21 °C

A meccs után futni viszi játékosait Dárdai

2015.06.04. 19:34

Dárdai Pál szövetségi kapitány szerint komoly erő van a magyar labdarúgó-válogattban, erre az erőre építenek majd a Litvánia elleni pénteki felkészülési mérkőzésen, tudósított az MTI.

    A szakvezető a találkozó helyszínén, Debrecenben jelezte: a barátságos összecsapáson mind a hat cserelehetőségét ki fogja használni, hogy lássa, kire számíthat esetleges sérülések esetén. A Hertha BSC-t is irányító tréner legfontosabbnak a játékhoz való hozzáállást, a megfelelő ritmust tekinti.

Az együttes középpályás letámadásra törekszik majd, a korábbiakban látottakhoz képest feljebb tolja majd a játékosokat.

"Bízom a csapatban, a közönségben" - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a pénteki mérkőzés után közvetlenül futás vár játékosaira, majd két nap pihenő, azt követően pedig készülni fognak a finnek elleni jövő szombati Eb-selejtezőre.

A két mérkőzés közül természetesen a finnek elleni a fontosabb, hiszen a finnek mögöttünk vannak a csoportban, négy ponttal előzzük őket. Dárdai - ahogy már korábban is jelezte - bízik csapata jövő szombati sikerében.  

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány arról beszélt, hogy a litvánok elleni mérkőzés ugyan nem a legfontosabb, ám száz százalékos akarattal fognak játszani.

A meccshez tartozó információ még, hogy a helyszínen nem lesz jegypénztár nyitva, de neten lehet jegyet venni.