Béla
13 °C
27 °C

U20: Nigéria ellen 100% kell majd

2015.06.06. 12:58

A magyar U20-as válogatott csütörtökön csak egy tizenegyessel kapott ki a braziloktól 2-1-re úgy, hogy a meccs nagyrészét emberhátrányban játszotta, ezért az utolsó, Nigéria elleni mérkőzésen kell majd kiharcolnia a továbbjutást.

A csapatot irányító Bernd Storck szerint ez egyáltalán nem lesz könnyű. 

Nigéria roppant nehéz ellenfél, aki ellen százszázalékos odaadásra lesz szükség játékosaim részéről. Technikás és gyors játékosok alkotják az afrikai bajnok keretét. Mint személyesen is láthattam a Brazília elleni mérkőzésükön, szervezettség terén sem állnak rosszul. Szerintem rúghattak volna még két-három gólt a braziloknak a helyzetek alapján. A mi részünkről a folytatásban is koncentrációra, fegyelemre és csapatmunkára lesz szükség, hogy jó eredményt érjünk el. 

- mondta a német edző az MLSZ.hu-nak. A magyar idő szerin vasárnap reggel hétkor kezdődő találkozón a pontszerzéssel már biztosan továbbmegyünk, de ha kikapunk, akkor is bejuthat még a válogatott a nyolcaddöntőbe. A hat csoportból ugyanis a négy legjobb harmadik helyezett is továbbjut, de ebben az esetben már a többi csoport eredményétől függünk.

Itt már számolgattunk.