György
16 °C
24 °C

Dzsudzsák a Herthába szerződhet

2015.06.16. 08:30

Egész nagyra nőhet a magyar különítmény a Hertha Berlinnél, ha minden nyári terv bejön, felkerült ugyanis a célpontok listájára Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya. A Finnország ellen 1-0-ra megnyert Eb-selejtező után a játékos maga beszélt erről a Nemzeti Sportnak, amelynek annyit mondott a lehetséges klubváltásról:

Valóban van róla szó, de még semmi sem dőlt el. Mindenesetre izgatottan várom, hogyan alakulnak a következő napok. Szeretném, ha összejönne, mert egyrészt a világ egyik legerősebb bajnokságába kerülhetnék, másrészt olyan edzővel dolgozhatnék, akitől már eddig is rengeteget kaptam.

Dzsudzsák az egyik, ha nem a legfontosabb embere Dárdai válogatottjának, így nem csoda, hogy magával vinné Berlinbe, de ehhez a Dinamo Moszkvával is meg kellene egyeznie a német csapatnak.

A napokban egyre több magyar név bukkant fel a Hertha körül: kapusedzőként csatlakozhat a Hoffenheimtől a csapathoz Petry Zsolt, korábban pedig a 24 éves válogatott kapus, Dibusz Dénes leigazolásáról is volt szó.