Sára, Márió
2 °C
6 °C

Bale üzent a Realnak: nem megy a szélre

2015.06.20. 08:44

Gareth Bale sok kritikát kapott az elmúlt szezonban, hogy nem játszott elég jól a Real Madridban, jóval több gólt kellett volna lőnie, és már ő is úgy érzi, hogy változtatni kell a dolgokon Rafa Benitez érkezése után.

A spanyol AS úgy tudja, hogy a walesi ügynökén keresztül üzente meg a klubvezetésnek, nem akar már a szélen játszani annyit, szeretné, ha inkább középen, a csatár mögött számítana rá az új edző.

Nem érzi magát jól a pálya jobb szélén, és azt meg végképp nem akarja, hogy a bal szélén számítsanak rá, mert egyrészt az Cristiano Ronaldo helye, aki úgy sem akarna máshol játszani, másrészt egyáltalán nem érzi sajátjának a pozíciót. 

Bale azt szeretné elérni, hogy olyan szerepkörben számítsanak rá, mint amilyenben a walesi válogatottban futballozik, így sokkal többet tud hozzátenni a játékhoz, és eredményesebb is. 

A Real Madrid-vezetés állítólag a napokban közölte a futballistával, hogy nem mehet sehova, és Benítezről is lehetett hallani korábban, hogy fontos szerepet szán neki, az meg majd eldől, hogy mennyire veszi figyelembe Bale igényeit. Mindenesetre a spanyol edző által favorizált 4-2-3-1 még feküdhet is neki.