Csilla, Noémi
10 °C
28 °C

A Dzsudzsák-átigazoláshoz képest a Gyalog Galopp semmi

2015.06.20. 19:04

Orosz hírek szerint a Dinamo Moszkva futballklub elnöke megállapodott Dzsudzsák Balázzsal a magyar válogatott szélső szerződéshosszabbításáról.

A championat.com Borisz Rotenberg szavait idézve ugyanakkor nem tekinti lezártnak a megállapodást, megemlítve, hogy Dzsudzsáknak vannak más ajánlatai is. Maga az elnök sem veszi még biztosnak a magyar válogatott csapatkapitányának maradását, mondván, hogy a megegyezés ellenére bonyolult a szituáció.

A honlap megemlítette, hogy Dzsudzsák iránt legújabban a német Bundesligában szereplő Hertha érdeklődik.

„Valós a Hertha érdeklődése. Beszéltem Dzsudzsák ügynökével, aki arról tájékoztatott, hogy a játékos több ajánlatot is kapott.

Ugyanakkor meg tudtam győzni a futballistát arról, hogy maradjon nálunk. Megegyeztünk vele, azt pedig majd meglátjuk, hogyan alakulnak az események

- nyilatkozta a klub első embere, akinek egy mondaton belül sikerült megcáfolnia magát.

Megegyeztünk, tehát meglátjuk - a Gyalog Galoppban is elférne ez a mondat.

A 28 éves futballista szerződése ez év decemberében lejár a Dinamónál, a klub helyzetét nehezíti, hogy az európai szövetség, az UEFA a pénzügyi fair play megsértése miatt kizárta az együttest az Európa Liga következő szezonjából.

Dzsudzsákért állítólag két milliót kérne most a Dinamo a Herthától. Sokkal többet ér a szélső, de mivel a szerződése mindjárt kifut, már nem lehet érte sokat kérni. Ha pedig hagyják lejárni, decemberben ingyen elmehet.