Klaudia
-3 °C
3 °C

Neymar: Tele van már a tököm ezzel

2015.07.01. 12:29

Neymar és a brazil válogatott számára is csúnya vége lett az idei Copa Américának: a csatárt kiállították és négy meccsre el is tiltották, a csapat pedig az egyeneses kieséses szakasz első körében tizenegyesekkel esett ki Paraguay ellen, de a Barcelona játékosa mégsem emiatt frusztált.

Sokkal jobban zavarja az a jogi hercehurca, ami a 2013-as átigazolása kapcsán bontakozott ki, és ami miatt több Barcelona-elnököt is a bíróságra idéztek. A most 23 éves csatárt ugyanis a csapat 57 millió euróért jelentette be, de később kiderült, hogy legalább 86,2 millió eurót fizettek érte a Santosnak. Ez vezetett oda, hogy Sandro Rosell lemondott az elnöki posztra - a spanyol bíróság őt, illetve az utána elnöklő Josep Maria Bartomeu ellen indított eljárást.

Neymar viszont igyekszik teljesen kimaradni a jogi ügyekből, és bízik benne, nem büntetik meg, amiért apja 40 millió euró fogadott el titokban a katalánoktól, hogy végül hozzájuk igazoljon.

Az a dolgom, hogy focizzak, amit imádok is csinálni. Nem akarom ezt elrontani. Apám már dolgozik a jogi ügyek rendezésén. Ha a bíróság az igazságra kíváncsi, minden rendben lesz. De már nagyon elegem van ebből az egészből. Egy idő után tele lesz az ember töke, de nem hagyom, hogy ez nyomot hagyjon a játékomon

mondta a 65-szörös válogatott brazil, aki láthatóan frusztrált volt a Kolumbia elleni Copa-csoportmeccsen, amin a négy meccset érő kiállítást is összehozta.