Márta, Flóra
20 °C
33 °C

Nikolics két góllal kezdett a lengyel ligában

2015.07.19. 20:48

A magyar válogatott Nikolics Nemanja két góllal mutatkozott be a lengyel bajnokságban, a Legia csatáraként a Slask Wroclaw ellen 4-1-re megnyert meccsen ő lőtte az utolsó két gólt. 

A vasárnap esti bajnokin pedig még a wroclawiak vezettek, de aztán beindult a varsói csapat: előbb Furman, majd  Jodlowiec is betalált. Aztán a 71. percben jött Nikolics, és már 3-1-re vezetettek a vendégek. Egy kontra végén szépen csavart a kapuba tizenhat méterről. 

A volt Videoton-csatár állította be a végeredményt is, a 90. percben szerezte második gólját, ez egy fejes volt, így 4-1-re nyert a Legia a nyitófordulóban. 

A Legia honlapja külön anyagban foglalkozott a játékossal, azt írták, hogy a mezőny egyik legjobbja volt, és további sok gólt kívántak neki. Henning Berg vezetőedző is kitért rá, nagyon tetszett neki a játékos két gólja, és a duplázást azért is találja fontosnak, mert Nikolics csak a nyáron érkezett egy másik bajnokságból. 

A csatár az NB I. legutóbbi két kiírásában gólkirály volt, tavalyelőtt tizennyolc, tavaly huszonegy góllal zárt, ezután szerződött Lengyelországba. 

Priskin is gólt lőtt a Slovanban

A szlovák bajnokságba szerződött Priskin Tamás góljával vezetett a Slovan Bratislava Zlate Moravce ellen vasárnap, a mérkőzést 2-1-re nyerték meg végül.