Krisztina
19 °C
25 °C

Itt megnézheti Dárdai testbeszédét

2015.07.20. 14:19
Hétfőn váratlanul bejelentette az MLSZ, hogy a Hertha BSC élt a Dárdai Pál szerződésébe foglalt opcióval, és visszahívja a klubhoz a magyar szövetségi kapitányt. Dárdai vasárnap alighanem már úgy adott interjút a csapat tévéseinek, hogy tudott a döntésről, a testbeszéde legalábbis erről árulkodik.

Dárdai ezt az interjút vasárnap délután már akkor adta Schladmingban - jók a körülmények, ilyesmi -, amikor már tudta, biztosan nem viheti tovább a magyar válogatottat.

Hogy mit mond, igazából mellékes – a támadásokat fogják gyakorolni, a sprinteket, a letámadást -, érdemesebb a testbeszédét nézni, amit ő is rendre említett, mennyire fontos az edzéseken a csapat összeállításánál.

Dárdai első interjúja, amikor ő már tudta

Mintha kicsit feszültebb lenne, az első mosolya csak egy perc után jelent meg.

A német sajtó egyébként mindig írta, hogy van a Herthának egy olyan záradéka a szerződésben, hogy bármikor megszüntetheti a kettős szerepvállalást.

Ez a pillanat most jött el.

Dárdai szeptemberben vette át a csapat vezetését, akkor még a Hertha U15-ös edzője volt. Februárban Jos Luhukay menesztése után lett az első csapat edzője, onnantól tartott a kettős szerepvállalás.