Sára, Márió
2 °C
6 °C

Megvan a Hertha új főszponzora, kezdheti az erősítést Dárdai

2015.07.21. 09:37

Rövidesen hivatalosan is bejelenthetik az új főszponzort a Hertha Berlinnél, amivel megszűnhet a pénzügyi bizonytalanság Dárdai Pál csapatánál és megindulhat az erősítés is.

A német BZ-Berlin értesülései szerint a bet-at-home fogadási oldal váltha a Deutsche Bahn helyét a berliniek mezén, a cég pedig ugyanúgy évi hatmillió eurót fizet majd, mint a korábbi támogató.

A bejelentést az hátráltathatja, hogy a Herthának eddig kizárólagos megállapodása volt a szintén fogadásokkal foglalkozó X-Tippel, és a két cégnek még állítólag meg kell egyeznie, hogy melyikük kerül a mezre. Utóbbinak két hete van arra, hogy eldöntse, fizet-e annyit a mezre kerülésért, mint a bet-at-home – ha ez kiderül, hivatalosan is bejelenthetik az új szponzort a csapatnál.

A 18 millió eurós megállapodás a szintén a BZ-Berlin által közölt 28 milliós marketingbevétellel együtt lehetőséget adhat Dárdai Pálnak, hogy erősítsen a kereten, eddig ugyanis csak Vladimír Daridát szerezték meg 3,5 millió euróért a Freiburgból, illetve Mitchell Weisert hozták el ingyen a Bayern Münchentől.

A klubnál korábban felmerült Dzsudzsák Balázs neve is, de a magyar válogatott túl nagy fizetést kért, ezért nem kerül Berlinbe.