Márta, Flóra
20 °C
33 °C

Magyar-román: 3500 lesz a legolcsóbb jegy

2015.07.22. 20:24

Augusztus 3-án kezdődik a jegyértékesítés a szeptember 4-én rendezendő Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtezőre.

A MLSZ honlapja szerint négy árkategóriában lehet belépőt venni, a kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a jegyek, a további három árkategóriába sorolt belépőket 4500, 8000, illetve 11000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek. 

A szurkolói kártyával rendelkezők az interneten, a TEX és a Jegymester viszonteladói hálózatában, valamint a Bálna Budapest kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban működő Ticket Express jegyirodákban vásárolhatják meg belépőjüket.

Akik nem rendelkeznek szurkolói kártyával, azok csak utóbbi kettőben juthatnak jegyhez személyi azonosításra alkalmas igazolványuk bemutatásával. Nekik fontos tudniuk, hogy azonosításra alkalmas okmányukat a mérkőzésre is el kell hozniuk, a rendezők ugyanis a beléptetéskor elkérik és összevetik a mérkőzésjegyen szereplő adatokkal.

A szeptember 7-ei, belfasti Észak-írország-Magyarország Eb-selejtezőre szintén már augusztus 3-tól lehet jegyet váltani.   A mérkőzésre a szurkolói kártya használata nem lesz kötelező, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon névre szóló vouchert vásárolhatnak meg a szurkolók. Az utalványokat a szurkolók a budapesti Syma Csarnokban található Ticket Express jegyirodában személyesen tudják a jegyre cserélni (személyi azonosítás után), vagy a finnországi mérkőzéshez hasonlóan a mérkőzés napján a belfasti Windsor Park stadion vendégpénztárában, kizárólag személyi azonosítást követően. Az UEFA szabályainak megfelelően az MLSZ az átépítés alatt álló stadionba 700 jegyet igényelhet, a belépők ára egységesen 35 font (kb. 16 000 Ft) lesz.