Szabolcs
20 °C
35 °C

18 éves, és ő lesz Benzema helyettese a Realnál

2015.07.23. 15:06

Rafa Benítez tényleg komolyan gondolja, hogy fiatalokat használ majd kiegészítőembernek a Real Madrid első csapatában: a Marca úgy tudja, hogy a második számú csatár a tizennyolc éves Borja Mayoral lesz, aki a múlt idényben mutatkozott be a klub második csapatban, a Castillában

A Real amúgy sem talált olyan elérhető embert a piacon, aki Benzema helyettese lehetne, ezután jött képbe a fiatal támadó. A terv az, hogy szerződést kötnek vele úgy, hogy a Castilla játékosa lesz, de akármikor szükség van rá, felhozzák az első csapatba. 

Mayoralt a Real Madridnál az utánpótlás legnagyobb tehetségeként tartják számon, ezért ügyelni akarnak arra, hogy a fejlődése se álljon meg. 

Beníteznél eddigi csapatainál is bátran nyúlt a rotációhoz, úgy tűnik, ezen a Realnál sem fog változtatni, szóval Mayoral bőven kaphat majd játékidőt az idényben, hogy bizonyítson.

Az U19-es spanyol válogatottal Európa-bajnok csatárt a múlt idény vége felé dobta be Zinedine Zidane-tól a Castillában, öt meccsen kétszer talált be. Az utánpótlásban ontotta a gólokat, a Juvenil A-ban 48-szor talált be az idényben.