Judit, Xénia
19 °C
34 °C

Hidegzuhany volt Dárdai visszahívása

2015.07.23. 09:25

A Nemzeti Sport csütörtöki száma megszólaltatott több embert is a Hertha által összehívott Dárdai Pál válogatottnál alkalmazott stábjából, róluk mondta azt az utódnak kinevezett Bernd Storck, hogy szívesen dolgozna velük együtt.

Ez a jelek szerint meg is fog valósulni, mert a felkérést vállalják.

  • Szabics Imre azt nyilatkozta a lapnak, hogy öröm és megtiszteltetés számára, hogy Storck számít rá, mert Dárdai Pállal elkezdték a munkát, és jó úton járnak. "Én is csak azt tudom mondani, hálásak lehetünk neki, hogy szinte a semmiből ütőképes csapatot kovácsolt" - mondta Szabics. Szerinte történelmi tettre készül a magyar futball, és úgy gondolja, ez Storckkal is sikerülhet. 
  • Sallói István elmondta, hidegzuhanyként érte Dárdai visszarendelése. Ő rég látta ennyire egységesnek, összetartónak a magyar válogatottat. Storck felkérését örömmel vállalja, szerinte legalább négy pontot kell szerezni a szeptemberi meccseken.
  • A játékos Tőzsér Dániel szerint nem engedhetjük meg magunknak a siránkozást, eredményes csapat jött össze, Storck szerinte nem véletlenül került ilyen pozícióba, elvégre őt is Dárdai javasolta. Biztos benne, hogy Dárdai Berlinből is segíteni fogja majd Storckot.

A magyar válogatott két fontos meccset játszik szeptemberben, a csoportot vezető Romániával itthon, a második Észak-Írországgal idegenben.