Valér
2 °C
8 °C

CR pizsamamezben is megállíthatatlan

2015.07.24. 13:05

Az elmúlt évek egyik legfurcsább mezében, szürke, pizsamára hajazó szerelésben lépett pályára a Real Madrid a Manchester City ellen az ausztráliai barátságos tornán.

Rafa Benítez csapata talán a legerősebb összeállításában kezdett, aminek meg is lett az eredménye: Karim Benzema félfordulatból eleresztett lövésével hamar vezetést szereztek, majd nem sokkal később Cristiano Ronaldo Toni Kroos fantasztikus indításából talált be. Joe Hart hiába próbált belekapni a közeli lövésbe, csak elodázni tudta a magas röppályára állított labdával a gólt.

A félidőben a Realból még Pepe volt eredményes egy szöglet utáni fejessel, majd az utolsó percekben a City jutott egy szerencsés tizenegyeshez: a bíró csak Sergio Ramos kezezését látta meg, azt, hogy Raheem Sterling is kézzel ért előtte a labdába, nem. A büntetőt Yaya Touré vágta be, ezzel szépítettek 3-1-re.

A második félidőben az orosz Gyenisz Cserisev percekkel azután, hogy beállt, újra háromra növelte a Real előnyét. Az előző szezont a Villarrealnál kölcsönben töltő szélső Isco beadását passzolta a kapuba egészen közelről, beállítva a 4-1-es végeredményt.

A Manchester Cityben bemutatkozó Fabian Delph csak 18 percet tölthetett a pályán, sérülés miatt ugyanis hamar le kellett cserélni.