Gusztáv
-7 °C
-1 °C

Fideszes belharc indult a Fradi-szurkolók miatt

2015.07.24. 08:42

Csütörtökön úgy esett ki a Ferencváros az Európa Ligából Szarajevóban a Željezničar ellen, hogy a csapat helyszínre utazó szurkolói – nagyjából 250-en – nem láthatták a mérkőzést. Kubatov Gábor, az FTC elnöke ugyanis úgy döntött, hogy a szurkolók idegenben is csak szurkolói kártyával mehetnek be a stadionba.

A döntést élesen kritizálta a meccs után Újpest fideszes polgármestere, Wintermantel Zsolt, aki Facebook-bejegyzésében a következőt írta:

Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában kikapnak nevetek. Hangosan. Amikor mi verjük...

Posted by Wintermantel Zsolt on Thursday, July 23, 2015

Nem sokkal később az MTK-elnök Deutsch Tamás is beszállt az üzengetésbe, ő azt írta Wintermantelnek kommentben, hogy

Az MTK minden egyes győzelmének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában nyerünk, tapsolok. Hangosan. Ha a Fradit vagy az Újpestet verjük meg, gyönyörűség. Ha magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, mert magyar vagyok, drukkolok neki. Szeretném a jót, a jobbat. Boldog lettem volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

És bizony akad szegény, szerencsétlen, uborkafára felkapaszkodott idióta, akinek a futball szépségéről fogalma sincs, aki azt sem tudja, eszik vagy isszák a sportszerűséget. Aki büszkén azt gondolja, ha bunkóbb a legbunkóbb futballhuligánnál, akkor jófej klubelnök. Pedig csak egy szánalmas lájkkurva. Igazi, tőről metszett lila majom.

Aki NEM NYERHET!

A Fidesz országos pártigazgatója, Kubatov Gábor egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Ki áll nyerésre a cicaharcban?

  • 6016
    A lila majom
  • 3116
    A kék majom
  • 1970
    A zöld majom