Zsolt
2 °C
18 °C

Messi nem bírt magával, egy héttel korábban visszatért

2015.07.31. 09:57

Lionel Messi néhány héttel tovább pihenhetett, mint a többi barcelonás csapattársa, mivel az argentin válogatottal a Copa Americán szerepelt, ahol a döntőben kaptak ki a házigazda Chilétől.

A klub augusztus 5-ig adott a sztárnak szabadságot, viszont már csütörtökön felbukkant a klub központjában, hogy edzésre jelentkezzen. Javier Mascheranóval együtt érkezett, akinek szintén nem kellett volna még visszatérnie a jövő hétig, ő is a Copa Américán vett részt. 

Csütörtökön amúgy a legtöbb játékosnak szabadnapja volt a Barcelonánál, csak Dani Alvesnek, Neymarnak és a kapus Marc-Andre Ter Stegennek volt jelenése, nekik most volt esedékes a szezon előtti orvosi vizsgálatuk. A katalán Sport szerint Messi egyből munkának is látott, egyik edzője osztott meg egy videót a futógépen készülő játékosról.

Messi és Mascherano a következő napokban formába hozza majd magát, aztán augusztus 11-én jön majd a szezon első tétmeccse, az Európai Szuperkupa a Sevilla ellen Tbilisziben. Pedro állítólag ezután távozik majd a klubtól.