A folyosón ugrott össze Guardiola és a Milan-játékos

2015.08.05. 08:37

Nagyon simán jutott az Audi-kupa döntőjébe a Bayern München a Real Madrid után, bár ténylegesen csak a hajrában döntötte el a meccset a német bajnok a Milan ellen.

A münchenieknek viszont már elég korán cserélniük kellett egy sérülés miatt, Nigel de Jong belépője után ugyanis nem tudta folytatni a játékot Joshua Kimmich. Pep Guardiola pedig meg is jegyezte magának az esetet, és amikor összefutott a Milan hollandjával a szünetben, eléggé hevesen kérte rajta számon a sérülést.

Pep Guardiola vs. Nigel De Jong - Bayern Munich vs. Milan 3:0

Ehhez képest a meccs utáni sajtótájékoztatón már csak annyit mondott a spanyol, hogy nagyon sajnálta a sérülést, mert Kimmich lehet a következő 10 év egyik legnagyobb német játékosa, és ezért vétek, hogy bármennyi időt is ki kell hagynia.

Guardiolának mindenesetre furcsa napjai vannak, a tornát felvezető közös sajtótájékoztatón úgy tűnt, mintha valami bekattant volna nála, ugyanis elég furcsa fejjel hallgatta Rafa Benítez és Szinisza Mihajlovics mondandóját is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét