16:00, December 04.
Franciaország 3
Lengyelország 1
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 3
Szenegál 0

Két perc kellett a Milantól eltanácsolt csatárnak, Berlusconi talán sírva is fakadt

2015.08.05. 10:05

Egyáltalán nem okozott gondot a Monacónak a továbbjutás a BL-selejtezőben a svájci Young Boys ellen, hiszen egyrészt már idegenben is 3-1-re nyertek, majd otthon is simán intézték el ellenfelüket egy 4-0-val, igaz, mind a négy gólt a második félidőben lőtték.

A kis rápihenés után Ivan Cavaleiro szerezte meg a vezetést a franciáknak egy remekül helyezett csavarással, majd a védő Layvin Kurzawa csúsztatott jól egy szöglet után. A harmadik gólnál Anthony Martial passzolt a kapuba egészen közelről egy labdaszerzés után gyorsan végigvitt támadás végén, aztán jött zárásként a Milantól megszerzett Stephan El Shaarawy gólja.

Az olasz két perccel a gólja előtt állt be, de elég gyorsan felvette a meccs ritmusát: Guido Carrillóval kényszerítőzött egyet, aztán 19 méterről hihetetlen erővel helyezte el tökéletesen a kapus fölött, de még a léc alatt a labdát.

Monaco-YB 4-0

Ehhez persze kellett neki egy kis segítség is, hiszen a lövés megpattant a védő lábán is, majd a felső kapufát is érintve jutott a kapuba, de ettől még szép marad az olasz gólja.

El Shaarawyt most nyáron adta el a Milan a Monacónak, miután a csatár az előző két szezonban szinte végig sérült volt, és tavasszal sem sikerült visszaszereznie régi formáját. Lehet, hogy mostanáig.

Mindeközben a Milan kedden a felkészülési Audi-kupán kapott ki 3-0-ra Münchenben a Bayerntől, és két új csatára, a Sahtartól megvett Luiz Adriano és a Sevillától vett Carlos Bacca helyzetbe sem került. Összesen 40 millió eurót adott értük a Milan-elnök Silvio Berlusconi.  • Tippek
  • Hírek