16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Burcsa már elhagyta a Videotont, Casoni követheti

2015.08.17. 15:04

Ahogy az várható volt, változások lesznek a Videoton vezetésében, és várhatóan a kispadon is. A klub honlapján számolt be arról, hogy Burcsa Győző klubigazgató a Vasas FC elleni hétvégi, bajnoki vereség után felajánlotta a lemondását, amelyet a klubvezetés elfogadott. Szinte biztosra vehető az is, hogy a kispadon eddig tíz tétmeccsből csak kettőt nyerő vezetőedző, Bernard Casoni lehet a következő áldozat.

Burcsa a klub honlapján kiadott közleményében kitér arra, hogy a "játékosállomány változásait nem tudtuk megakadályozni, ezért az idei szezon kezdetére a csapatépítésben komoly lemaradásunk alakult ki. Megbízatásom kezdete óta hosszú távú tervekben gondolkodtunk, amelynek eddig csak a kezdeti lépéseit tudtuk megtenni."

"Az elmúlt időszak alatt minden, a klub számára fontos döntésemet a klub vezetősége egyetértésével hoztam meg. Ezen döntések adták munkám irányvonalait. A szakmai munka minősége az edző felelőssége, s a klubunknál foglalkoztatott minden edző a szakmai munkájában mindig szabad kezet kapott."

A Vasas ellen 2-1-re elveszített vereség után Bernard Casoni is élesen kritizálta a vezérkart, mondván nem ilyen erősségű keretet ígértek neki. A Videoton a BATE-val szemben a Bajnokok Ligája selejtezőt is elbukta, ugyanakkor az EL-ben a lengyel Lech Poznan ellen javíthat.

Ezt már nagy valószínűséggel Pető Tamás vezetésével teszi meg, aki az nso.hu értesülései szerint már a hétfői edzésen szerepet kap, a másodedző irányíthatja majd ideiglenesen a felkészülést.  • Tippek
  • Hírek