16:00, December 06.
Marokkó 0
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0

Eltiltotta az MLSZ a Vidi-edző Casonit

2015.08.18. 19:02

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén 500 ezer forintos bírságot szabott ki a Debreceni VSC-re, de nem kímélte a harmadosztályba visszasorolt ETO Futsal-Csepelt és a Nyíregyházát sem: előbbi 400 ezer, utóbbi 350 ezer forintos büntetést kapott, míg a DVTK 100 ezres csekkel megúszta, ahogy az Újpest is.

Megvan a Vidi új sportigazgatója

Burcsa Győző hétfőn jelentette be, hogy lemond a posztról, a Videoton pedig már kedden kinevezte a helyére Kovács Zoltánt, aki korábban Diósgyőrben, Újpesten, Siófokon és a Vasas Kubala Akadémiánál dolgozott ebben a szerepkörben.

A Debrecen a „szurkolóinak másokat megbotránkoztató és más országot becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartása miatt,” az Újpest rendezői hiányosságok és „szurkolói részéről pirotechnikai eszköz bevitele és használata, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartása miatt,” az ETO „a hazai szurkolók részéről más országot becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, a mérkőzésen több alkalommal elhangzó megnyilvánulás miatt,” míg a Nyíregyháza „politikai üzenetet tartalmazó molinó,” illetve szurkolói skandálás miatt fizethet.

Bernard Casonit, a Videoton vezetőedzőjét egy mérkőzésről tiltotta el a fegyelmi bizottság, amiért sportszerűtlen módon kritizálta a bíró döntését a Vasas elleni bajnokin, írja az MTI. A diósgyőri Kovács Gábor korábbi 3 mérkőzésre szóló eltiltását 2-re mérsékelte a testület.  • Hírek
  • Hírek