Gál
9 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Mourinho anyázta a doktornőt, öt meccs lesz

2015.09.18. 16:43

Vizsgálatot indított az angol futballszövetség José Mourinho ellen az augusztusi, emlékezetes doktornős eset miatt, amikor a Chelsea-edző idegesen próbálta leparancsolni a pályáról csapatorvosait, köztük Eva Carneirót - értesült az Independent.

Felmerült ugyanis, hogy Mourinho a doktornőt trágár szavakkal - filha da puta - anyázta, ez pedig kimerítené a helytelen viselkedés fogalmát, amiben benne van többek között a káromkodás is, főleg, ha célzottan történik. A büntetése minimum öt meccs eltiltás.

És ha meghallgatjuk az alábbi videót, egyértelmű, hogy Mourinho anyázott, miközben dühösen visszafordult a kispad felé első kirohanása után.

Mourinho "filha da puta" Eva Carneiro

A tréner a nyitómeccsen azért lett dühös, mert Carneiro és orvostársa Mourinho engedélye nélkül ment a pályára ápolni Eden Hazardot, akinek emiatt el kellett hagynia a pályát, így kilenc emberrel hagyva csapatát az utolsó percekre. Carneiróék földön fekvő játékoshoz rohantak, és állítólag a játékvezető is jelzett nekik, vagyis a dolgukat tették - még ha az nem is tetszett Mourinhónak, és hátráltatta a taktikáját.

A portugál menedzser ezután Carneirót eltiltotta a Chelsea-kispadtól, aki nem is jelent meg azóta a klub meccsein, és ügyvédhez fordult.