Judit
3 °C
7 °C

Az 1-8 után a Videotonnál talált menedéket

2015.10.01. 14:20

A kiesés ellen küzdő bajnokcsapat, a Videoton még nem jelentette be, ki lesz az új vezetőedző, de az már kiderült: október elsejétől Kenyeres Imre az utánpótlás igazgatója.

Kenyeres Egervári segítője volt két éve, amikor vb-selejtezőn Hollandiában a válogatott 8-1-es vereséget szenvedett.

Tudásáról azonban nem mondott le a a magyar futball, hiszen a felcsúti Puskás Akadémián volt vezető beosztásban. A belga Double Pass bizonyítványosztásán a megfelelt minősítést kapta, vagyis a leggyengébb osztályzatot.

"Tele vagyok energiával, és tudom, hogy azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt évtizedekben szereztem, képes leszek átadni. Tisztában vagyok azzal, hogy egy jól működő rendszerbe lépek be, de ebben a jól működő rendszerben is képes leszek megtalálni azokat a pontokat, ahol javítani, finomítani lehet, illetve el tudjuk érni azt a célt, hogy a Vidi utánpótlása ismét a régi, dicsőséges fényében tündököljön" - vázolta Kenyeres a klub honlapján.

A tavaly szeptemberben a válogatottól egy vesztes tétmeccs (északírek elleni hazai 1-2) után eltávolított Pintér Attilának is menedéket adhat a Videoton, egyre több forrás állítja, hogy hétfőn bejelentik. Addig még Pető Tamás az edző.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?