Eszter, Eliza
10 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Az 1-8 után a Videotonnál talált menedéket

2015.10.01. 14:20

A kiesés ellen küzdő bajnokcsapat, a Videoton még nem jelentette be, ki lesz az új vezetőedző, de az már kiderült: október elsejétől Kenyeres Imre az utánpótlás igazgatója.

Kenyeres Egervári segítője volt két éve, amikor vb-selejtezőn Hollandiában a válogatott 8-1-es vereséget szenvedett.

Tudásáról azonban nem mondott le a a magyar futball, hiszen a felcsúti Puskás Akadémián volt vezető beosztásban. A belga Double Pass bizonyítványosztásán a megfelelt minősítést kapta, vagyis a leggyengébb osztályzatot.

"Tele vagyok energiával, és tudom, hogy azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt évtizedekben szereztem, képes leszek átadni. Tisztában vagyok azzal, hogy egy jól működő rendszerbe lépek be, de ebben a jól működő rendszerben is képes leszek megtalálni azokat a pontokat, ahol javítani, finomítani lehet, illetve el tudjuk érni azt a célt, hogy a Vidi utánpótlása ismét a régi, dicsőséges fényében tündököljön" - vázolta Kenyeres a klub honlapján.

A tavaly szeptemberben a válogatottól egy vesztes tétmeccs (északírek elleni hazai 1-2) után eltávolított Pintér Attilának is menedéket adhat a Videoton, egyre több forrás állítja, hogy hétfőn bejelentik. Addig még Pető Tamás az edző.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!