Gyöngyi
10 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Ennél nagyobb gólhelyzet nem létezhet

2015.10.03. 16:41 Módosítva: 2015.10.04. 08:59

A Barcelona a Sevilla otthonában 2-1-es vereséget szenvedett a spanyol futballbajnokság 7. fordulójában. A 24. percben a Barcelona megszerezhette volna a vezetést, ha a labda egészen más utat választ Neymar szabadrúgása után.

A brazil 24 méterre a kaputól lőhetett, a rövidbe tartó labda a kapufáról a gólvonal felé pattant, és ott lassan végiggurult. Ennek ellenére is meg volt a lehetőség a vendégek góljához, Pique rohant a védővel a labda felé, de mintha inkább arra várt volna, hátha átmegy a labda a gólvonalon, így a védő megelőzte, majd Suarez elé pattant, ő viszont a becsúszó védőbe rúgta. A szögletből meg aztán semmi sem lett.

Neymar szabadrúgás

A Sevilla a második félidőben gyorsan betalált, a dán Krohn-Dehli egy laposan a kapu elé belőtt labdát lőtt a rövidbe, majd a Sevilla egy fejesgóllal már 2-re növelte az előnyt. Ennél az akciónál szintén Krohn-Dehli volt az egyik főszereplő, átemelte a védőkön, és Iborra kilépett és fejjel csúsztatott a hosszúba.

A Barceona aztán hiába dolgozott ki hatalmas helyzeteket, vagy a kapus Sergio Rico védett hatalmasat, vagy a kapufára lőttek.

A második vereségüket szenvedték el az idén. 

További eredmények:

  • Las Palmas-Eibar 0-2 (0-1)
  • Málaga-Real Sociedad 3-1 (2-1)
  • Sevilla-FC Barcelona 2-1 (0-0)
  • Espanyol-Sporting Gijón 1-2 (0-1)
  • Granada-Deportivo La Coruna 1-1 (0-1)
  • Celta Vigo-Getafe 0-0