Sosem látott kezdővel állnak fel a spanyolok Ukrajnában

2015.10.12. 15:13 Módosítva: 2015.10.12. 15:38

Vicente del Bosque szövetségi kapitány felkészülési meccsnek használja a nekik tét nélküli, ukrajnai Eb-selejtezőjüket, ami a hazai csapatnak és a magyar válogatottnak is sorsdöntő.

Ha az ukránok győznek, megelőzhetik a legjobb csoportharmadikok listáját jelenleg vezető Magyarországot, és ők juthatnak azonnal az Eb-re, helyettünk. Bezavarhat még a csoportjuk Luxemburg-Szlovákia-meccse is, itt böngészheti, minek kell teljesülnie az egyenes kijutásunkhoz. Az egyik legfontosabb feltételnek most az tűnik, hogy Spanyolország ne kapjon ki.

Az esélyeiről nehéz pontosat mondani, főleg, hogy az AS.com szerint ez lesz a kezdőcsapat:

De Gea - Azpilicueta, Etxeia, Nacho, Mario - San José - Nolito, Isco, Thiago, Mata - Alcacer.

Az első ötöst nem nagyon kell bemutatni, Nolito is ismerős lehet már, a legjobb volt, amikor klubja, a Celta laposra verte a Barcát pár hete, Isco realos, Thiago bayernes, Mata a ManU-t húzza, Alcacer pedig a Valencia csatára, jópár gólja van már a válogatottban is.

A hátsó ötös viszont nem túl biztató, van benne két baszk, a bilbaós San José és Etxeia, Azpilicueta a Chelsea balbekkje, Nacho a Real cserehátvédje, Mario a Villarrealban játszik.

Casillas nem lesz, ám De Gea már jobb választás is nála, őt tényleg végképp nem kell bemutatni, a világ legjobb kapusa. A védőit nézve sok múlhat rajta.

Az ukránok természetesen legerősebb csapatukkal állnak fel.

Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM