Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C
Jászapáti Petra
ma 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Cristiano Ronaldo álomajánlatot kapott a PSG-től?

2015.11.06. 09:59

A francia L'Equipe szerint a milliárdos PSG óriási ajánlatot tett Cristiano Ronaldónak, akit a francia klub elleni BL-meccs után a kamerák előtt kérte számon Florentino Perez elnök, hogy el akarja-e hagyni a Real Madridot. A portugál akkor azt reagálta, hogy ő nem mondott ilyet soha.

Ronaldo a PSG elleni meccs után ölelkezett Laurent Blanc-nal a franciák edzőjével, és összefutott a klub tulajdonosával, Nasszer al-Khelaifival is, ezután naná, hogy beindult a találgatás. 

A lap szerint viszont nem csak a PSG tett ajánlatot, hanem a Manchester United és egy meg nem nevezett amerikai klub is bejelentkezett. A portugál pont a napokban nyilatkozta azt a Unitedről, hogy rossz nézni, mennyire szenved egykori klubja, és szeretné, ha ugyanolyan erős lenne, mint régen. És beszélt a pénzről is egy esetleges Manchester City-ajánlatról is.

"Azt hiszik, hogy a pénzzel meg tudnának győzni harmincévesen. Nem hiszem. Ha a pénzről lenne szó, akkor Katarba igazolnék, talán nekik a Citynél is több pénzük van. "

Múlt héten a PSG-védő Thiago Silva kezdett el kampányolni Ronaldo megszerzéséért, a Real-sztár viszont korábban azt nyilatkozta, hogy visszavonulásáig a madridiaknál akar játszani.