Gerzson
-3 °C
2 °C
Tóth Ivett
péntek 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Nem változik Storck stábja: marad Möller is

2015.11.19. 11:33

Az Európa-bajnokságon is ugyanaz a stáb dolgozik majd a magyar válogatottnál, mint a Norvégia elleni két selejtezőn, jelentette be az MLSZ honlapján. 

Bernd Storck szövetségi kapitány a napokban egyeztetett az MLSZ vezetőivel és a stábja tagjaival egyaránt, és eldőlt, hogy munkáját továbbra is az egykori világ- és Európa-bajnok, BL-győztes labdarúgó, Andreas Möller és az egykori Bundesliga-kapusedző, Holger Gehrke, valamint a korábbi 28-szoros válogatott játékos, Szélesi Zoltán segíti. 

Andreas Möllerrel, Holger Gehrkével és Szélesi Zoltánnal az általam előzetesen elképzelteknek megfelelően, harmonikusan és eredményesen tudtunk együtt dolgozni. A három szakember sokat tett azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott résztvevője lehessen a franciaországi Európa-bajnokságnak. Rendkívül értékes munkát végeztek az elmúlt időszakban, mindenben számíthattam rájuk. A csapat melletti jelenlétükkel a szakmai munka mellett a motivációs háttér is jelentősen erősödött, hiszen személyiségük komoly ösztönzést jelent a játékosaimnak. A szövetség vezetőivel és mindhárom szakemberrel egyeztettem a jövőt illetően, és abban maradtunk, hogy folytatjuk a közös munkát, továbbra is együtt dolgozunk azon, hogy a magyar csapat felkészülten és minél sikeresebben szerepeljen a jövő évi Eb-n. Nagyon örülök, hogy együtt mehetünk tovább a megkezdett úton - beszélt a döntésről Storck. 

Andreas Möller a pótselejtezők előtt csatlakozott a stábhoz, és megerősítette abban Storckot, hogy érdemes Kleinheisler Lászlóval számolni, azt mondta neki, hogy a 21 éves középpályás az egyik legjobb magyar játékos.