Nárcisz
7 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Mindenki lemondott a Partizan Beogradnál

2015.12.11. 14:05

A klub teljes vezetősége lemondott pénteken, miután a szerb csapat csütörtök este kiesett az Európa Ligából. Az MTI szerint a csoportkör utolsó, hatodik fordulója előtt a szerbek három ponttal jobban álltak az Augsburgnál, úgy, hogy korábban 3-2-re győztek Németországban.

Aztán a meccs elején a Partizan vezetést is szerzett, a vendégek a második félidő elején fordítottak, de a hajráig a kedvezőbb egymás elleni eredmény miatt így is a házigazdák számítottak továbbjutónak.

Aztán a 89. percben az Augsburg a paraguayi Raul Bobadilla találatával kétgólosra növelte előnyét, így a csapatát továbbjuttatta a 32 közé.

A lefújás után a szurkolók kórusban szidták a játékosokat és a vezetőség lemondását követelték. A Partizan teljes vezérkarának távozását pénteken Milos Vazura általános igazgató jelentette be. Ő irányítja a klubot a tisztújító közgyűlésig, amelyet hamarosan össze kell hívni, mivel harminc napon belül meg kell választani az új vezetőket.

Ez egy nehéz időszak a Partizan számára, mert a gyenge bajnoki eredmények miatt a sikeres nemzetközi szereplésben volt minden reményünk. Nem akarjuk a játékosokat hibáztatni, bár tény, ha a kívánt eredményt érik el, nem mondtunk volna le.