Valér
4 °C
8 °C

A magyarok? Van egy jó kapusuk

2015.12.13. 08:22

A magyar válogatott a portugálokat kapta csoportellenfélként a 2016-os Európa-bajnokságra, velük egyébként a 2018-as vb-selejtezőkön is játszani fogunk, szövetségi kapitányuk a szombat esti sorsolás után értékelte az ellenfeleket. 

Fernando Santos vállalhatónak nevezte a sorsolást, és leszögezte, hogy minden ellenfelüket tisztelik, és természetesen tovább szeretnének jutni.

A magyarokat kevésbé ismerjük, 44 év után jutottak ki az Európa-bajnokságra, és ez is fontos szempont. Van egy jó kapusuk és még néhány minőségi játékosuk, a legfontosabb, hogy megfelelő legyen a motivációnk

- idézi az Abola a szövetségi kapitány Santost. A portugál válogatott ellen az utolsó meccsünket játsszuk majd a csoportban Lyonban.

Santos a többi ellenfelet is dicsérte, szerinte az izlandiakról mindent elmond, hogy a hollandokat verve jutottak ki az Eb-re, és amúgy is rengeteget fejlődtek. Az osztrákokra pedig nagyon oda kell figyelni, mert jó csapatokat előztek meg, és jó játékosaik vannak, mondta a portugál edző.

A magyar válogatott az osztrákok ellen kezdi majd az Eb-t, majd az izlandiak jönnek, végül a portugálok.