Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Bogdán csak magát hibáztatja a liverpooli bakijáért

2015.12.21. 18:31

Bogdán Ádám, az FC Liverpool magyar válogatott kapusa a Watford elleni bajnoki mérkőzésen elkövetett hibájáról beszélt a klub honlapján.

„Soha nem könnyű magához térnie az embernek egy ilyen korai gól után. Természetesen most is letaglózott minket a találat, ezért a Watfordnak sikerült megszereznie a másodikat is, amely újabb csapás volt számunkra" - idézte az MTI Bogdánt.

„Megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, mindent megtettünk, de azt gondolom, nem játszottunk jól. A Watford jó volt, mi pedig lendületbe is hoztuk a hazaiakat" - vélekedett.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Jürgen Klopp vezetőedző kifejtette, hogy szerinte ezt a gólt a játékvezetőnek nem lett volna szabad megadnia, mert Bogdán két kézzel fogta a labdát, mielőtt a hazaiak megszerezték tőle. A szituációval kapcsolatban a kapus elismerte, hogy hibázott, amikor elejtette a labdát, de hangsúlyozta, hogy amikor az felpattant a földről, a kezei között tartotta, ám az ellenfél kirúgta onnan.

„Tizedmásodpercekről van szó, a játékvezető nem láthatta az esetet, úgyhogy nem hibáztathatok senkit, csak magamat, amiért elsőre elejtettem a labdát" - mondta Bogdán, aki hozzátette, a folytatásban azért kell dolgozniuk, hogy a vasárnapihoz hasonló hibákat kiküszöböljék. 

A nagy hibákon kívül is voltak problémáink, ezeket is elemeznünk kell, és a lehető leggyorsabban javítanunk, de aztán el kell felejtenünk ezt a meccset és a következő találkozókra - elsősorban a listavezető Leicester ellenire - koncentrálni. A meccsek sűrűn követik egymást, ezért összpontosítanunk kell" - mondta.