Vendel
4 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Nikolics vitathatatlanul a legjobb formában játszó csatár Európában

2015.12.22. 10:42

Egy brit hírportál beszámolója szerint a magyar válogatott és a lengyel Legia Warszawa futballistája, Nikolics Nemanja leigazolását fontolgatja a Premier League-ben szereplő Aston Villa.

A hitc.com arról ír, hogy a PL-utolsó birminghami csapat a januári átigazolási időszakban mindenképpen szerződtetni akar egy gólerős támadót, mert az eddigi 17 fordulóban csak14 gólt szerzett a klub, ami - a Stoke Cityvel holtversenyben - a legkevesebb a mezőnyben.

A cikk úgy fogalmaz: olyasvalakire van szüksége az Aston Villának, aki jelenleg remek formában van, tehát garantálhatóan eredményes lesz tavasszal, ezért Rémi Garde vezetőedző minden tőle telhetőt megtesz, hogy Nikolics Nemanját megszerezze a varsóiaktól.

Nikolics korábban háromszor volt gólkirály az NB I.-ben, a lengyel bajnokság góllövőlistáját pedig 21 forduló után 21 találattal vezeti. A brit portál cikke ugyanakkor megjegyzi, hogy eddig kizárólag alacsony minőségű ligákban játszott, ezért nem került érdeklődtek iránta a nagyobb klubok.

A Legia kockázatot vállalt a szerződtetésével nyáron, de eddig meghálálta a bizalmat. Vitathatatlanul ő a legjobb formában játszó csatár Európában"

– írják.

Úgy fogalmaznak: a magyar válogatott támadó nem valami nagy név, nem olyan játékos, akinek a szerződtetését sokan javasolnák, de az Aston Villának most gólok kellenek, és Nikolics képes lehet segíteni ebben.

„Csak arra van szükség, hogy továbbra is olyan formában játsszon, mint eddig, azzal javítaná a Villa élvonalban maradási esélyeit" – írja a hitc.com.