Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Őrületesen kezdett a Real Madrid

2016.02.13. 16:21 Módosítva: 2016-02-13 17:56:44

A Real Madrid már a 3. percben vezetést szerzett az Athletic Bilbao ellen a spanyol futballbajnokság 24. fordulójában (4-2). Benzema vette át a fél pályánál a labdát, és jól ugratta ki Ronaldót, aki egy befelé csel után 11 méterről bombagólt lőtt a hosszú felsőbe. 

A madridi fölény védekezésben és támadásban is megvolt, mégis gyorsan egyenlített a Bilbao, pontosabban a Real védelme összehozta nekik. Egy bilbaoi kiugratást Varane blokkolt, és aztán hazapasszolt volna, viszont nem vette figyelembe, hogy Navas kapus is kifutott, így mellette passzolt el. A szabad labdára Eraso lecsapott és közelről csak be kellett lőnie.


Rε@l M@drid 4-2 Ath. Bilb@o HD - Go@ls... by zidanekrisz

A Bilbao felpörgött, és kapufáig is jutott, de rengeteg helyzet van mind a két oldalon. A Real James lövésével visszavette a vezetést, 20 méterről lőtt a hosszúba.

A félidő előtt még Kroos került helyzetbe, Ronaldo passzát vette át, majd 11 méterről fordulásból a kapu közepébe bombázott.

A második félidőben Varane egy könyöklés után megkapta a második sárgáját, majd két perc múlva Ronaldo lőhetett hét méterről a kapuba, ezzel duplázott.

A legvégén egy bilbaói támadásnál a jobb oldalról érkezett beadás, amely után Elustondo a hosszúba csúsztatott így kialakítva a végeredményt.