Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

C. Ronaldo kiborult: csapattársait is kiosztotta

2016.02.27. 19:48

A Real Madrid kikapott szombat esti bajnokiján, a városi rivális Atlético Madrid nyert 1-0-ra a Bernabéuban, a vereség után Cristiano Ronaldo nem kímélte csapattársait sem. 

"Ha mindenki az én szintemen játszana, akkor az első helyen állnánk a bajnokságban. Ha nem játszik jól a csapat, akkor nehéz megnyerni egy ilyen hosszú kiírást. A sajtó mindig engem szaroz, a statisztikák ugyanakkor mást mondanak" - kezdte a portugál játékos, aki a legveszélyesebb volt a bajnokin, ötször lőtt kapura a meccsen.

Volt egy erős szabadrúgása, amit az Atletico-kapusa csak öklözni tudott, aztán a második félidőben kétszer is fejjel próbálkozott, hiába. Rajta kívül viszont tényleg nem létezett a Real támadójátéka. 

De a nyilatkozatban itt még nem állt meg: 

Szeretek együtt játszani Karim Benzemával, Gareth Bale-lel és Marcelóval is. Nagyon nehéz, amikor nincsenek a pályán. Nem azt mondom, hogy Jese, Lucas és Kovacic nem jó játékosok, de...

Beszélt arról is, hogy szerinte a Barcelona sem vezetné a bajnkságot, ha Messi, Neymar és Suárez állandóan sérültek lennének. 

A Real-szurkolók is nehezen viselték a vereséget, a meccs végén Florentino Perez elnök távozását követelték, először amióta Zidane a csapat edzője. A francia szakember amúgy azt nyilatkozta a meccs után, hogy a következő idényben lehetnek változások, akár edző terén is. Azt mondta, a bajnokság még nincs lefutva, de már a vereség előtt is nehéz helyzetben voltak.