Így játszik Kleinheisler a Bundesligában, amiért nagyon szeretik

2016.03.04. 09:39

Kleinheisler a hét közepén csak néhány percet kapott a Werder Bremenben, a meccs végén cserélték be, de az előtte lévő fordulóban a Darmstadt ellen (2-2) több mint fél órát kapott. 

A Spox.com szerint ezen a meccsen azon játékosok közül, akik csak nemrég kezdték meg Bundesliga-karrierjüket (kevesebb mint 25 Bundesliga-meccsük van), és még nincsenek 23 évesek, Kleinheisler a második legjobb teljesítményt nyújtotta.

A magyar válogatott 1-1-nél állt be. Itt van egy összeállítás a meccsről, amely kizárólag Kleinheisler mozdulatait gyűjti össze.

 

 

Kleinheisler feladata kb. egy középpályás feladata, még jobban körül írva, amolyan mélyről induló irányítóként az ellenfél támadásainak szűrése, és a labda jó megjátszása, támadásindítás. 

Via: Nso.hu

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek