Gusztáv
-7 °C
-1 °C

Nikolics: Storck nagyon keresi a helyem

2016.04.08. 11:05

Amikor a horvátok elleni mérkőzésre készültünk, átbeszéltük Bernd Storckkal, hogy bár a válogatott nem tud úgy játszani, mint a Legia, de mindenképp fontos játékos vagyok a számára, és tovább próbálkozik majd, hogy megtalálja számomra az ideális helyet

– ezt a lengyel bajnokság legdrágább játékosa, a magyar válogatott Nikolics Nemanja nyilatkozta a Digi Sport Reggeli Start műsorában pénteken. A 3,5 millió eurós értékű csatár úgy gondolja, hogy ha így folytatja a szezon végéig, biztosan kap majd ajánlatokat, de még két év hátra van a szerződéséből, és egyáltalán nem biztos, hogy szeretne klubot váltani.

A fenti állítás ellenére viszont nem gondolja, hogy garantált helye lenne az Eb-re utazó keretben, egyelőre azért is küzd, hogy ott lehessen a tornán szereplő válogatottban.

A reggeli interjúban Nikolics arról is beszélt, hogy milyen játékstílusú csatárnak tartja magát, miért nem lőtt gólt a legutóbbi bajnokiján, és hogy mennyire tartják a kapcsolatot a többi lengyelországi légióssal.

Nikolics 33 gólnál jár a szezonban, 25 bajnoki góljával magasan vezeti a lengyel góllövőlistát, hiszen a második lett Deniss Rakelsnek csak 15 gólja van mögötte.